>Varmt..

>Vi sitter just nu på vårat Hostel som heter Chili Blue backpackers och ska äta lite lunch, nudlar.
Vi har varit ute och gått för att utforska området. Vi hamnade i Botanic Garden, en stor park. Det flög papegojor överallt, stora spindlar, 1000 tals av fladdermöss, jag ljuger inte de är sant, vart man än tittade kryllade träden av stora stora hängande fladdermöss. Tyvärr tog vi inte med oss kamerorna då för att vi inte ville bära runt på dem när vi egentligen skulle hitta telefonkort, haha men de gjorde vi inte ens s¨vi gick tillbaka för att äta lunch och sedan ta kamerorna och gå dit igen.

Vi försöker att smida på en plan för vad som ska ske här näst. Just nu har vi 2 nätter på detta boende. Hum, vet inte vad jag ska skriva nu, får uppdatera senare då vi även har bilder att visa.

Australien = Varmt, dåligt skyltat, smutsigt och dyrt MEN vackert.

6 tankar om “>Varmt..

  1. >Hej Kim och Choozan! 🙂 vi har det bra, jätte varmt är det men de är väl inget att klaga på 🙂 Tack å va söt du är som läser, ska försöka uppdatera mera mera mera ;D Hare bra ! kram från oss!

    Gilla

  2. >vadå härligt till tusen, klart man man ska drömma sig bort. 🙂 få man fråga hur mkt ni hade i summa när ni for iväg?:)självklart ni måste ju få läsare 🙂 oså är de en upplevelse många gillar att kolla på och läsa om:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s