>Hejsan!

Nu har vi jobbat våran första vecka på Simpson Farm! (Fredag kväll nu när jag skriver).
Gått riktigt bra, inte speciellt öm i kroppen, visst känns det att man jobbat i obekväma ställningar men det går nog över under helgen.
På tisdag är det lönedag så det ska bli intressant att se hur mycket de här dagarna ger oss!
Kanske ska berätta vad vårat jobb går ut på. Det vi gör kallas för needling. Först rengör vi alla sprutorna i ett bad, efter det fyller vi alla de ca 1000st stora sprutorna med phos syra(ska ta reda på vad det är för syra) tar ca 1timme att rengöra och fylla. Efter det borrar jag och Cara 5 hål i varje träd, 4 i stammen och 1 i en av grenarna (Avocado träden består av flera trädtjocka grenar som sitter ihop i samma stam) Anna, A-K, Sharon och Ronnie skruvar sedan in sprutorna och löser ut dom i varje hål vi borrat. När vi är klar med 2 rader ca 280 träd, upprepar vi allt 😛
Dom har verkligen inte rumsren humor, och som dom pratar med varandra skulle man kunna tro att de hatar varan 😛 Men de är sjukt roliga nu när man börjar känna dom! 😀 Kommer nog bli en rolig månad!

Jobbade 9h onsdag, 6.5h torsdag (började regna å då stänger de ner allt utejobb), och 8.5h idag fredag. 24h totalt 🙂
Kan ju säga att vi blev en aning blöta igår, kl 1 när vi ska ha lunch börjar det forsa vatten ifrån himmelen, inte regna utan forsa! Vi hoppar in i en mule (ett terrängfordon som en större fyrhjuling fast med flak) och åker till lagret så fort som möjligt. Jag var dyblöt redan efter 15sekunder! När vi väl kommer fram så slutar det regna!! Kliver av vrider ur mina kläder medans de vänder om för att hämta Anna och Sharon som väntade i ett skjul borta där vi höll på att ”needla”. De kommer fram torra…. Jag och A-K är dyblöta!
Efter regnet blir det sol men de stänger ändå ner för dagen 😦 Tråkigt, men på fredagen så fick vi köra heldag!

Idag gick vi låååååångt lååååångt bort för att komma till ett köpcentrum 🙂 Vi var där hela dagen å vandrade på. Köpte ett modem där 😀 YAY!
Vi ska förmodligen till en strand och kolla på havssköldpaddor som lägger ägg och när deras ungar kläcks nästa helg! Ska bli riktigt häftigt.
Häromdan flyttade det in 2 st danskar som var rätt underliga men de verkar snälla och trevliga 🙂

3 tankar om “

  1. >Men satan kan ni sluta ha de så bra , blir så sjukt avis när jag sitter fast i boden där de fortfarande blir 20- på nätterna! Tror inte vintern försvinner där uppe ^^ //The Man ;D

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s