>Lite bilder på hur vi bor nu!

>Hej!

Idag har vi legat och glassat vid poolen!! Riktigt mysig med bra temperatur, TILL OCH MED ANNA kunde komma i den utan att det tog hela dagen! IMPRESSIVE!Efter att ha stekt i solen ett tag gick vi ner till vårat lilla krypin för att skriva lite kort och skicka dessa hem senare under veckan. 🙂
Tänkte skriva våra nummer här i australien 🙂 Vore trevligt med ett sms eller två.

Elias +61414520544
Anna +61424346575
Och här är adressen till vårat Hostel om ni vill skicka ett kort (Anna tillägger att även paket och presenter är mycket uppskattade, känner jag henne rätt så bör de innehålla godis) 😀

Elias & Anna
Sugar Bowl
28965 Bruce Highway
Childers Q 4660

Australia
En kvällsbild ifrån våran bunklänga.

En bild på bunk husen ovanifrån, det är totalt 4st bunkhus, 1st med tvätt, toa och dusch faciliteter, de andra tre innehåller åtta rum och ett kök var, 3 personer i varje rum.

Våran mysiga utsikt, där ute framför Anna har de hästar. Till höger om Anna i en annan hage har de kossor. Lite nu och då är det Wallabys och Kängurur där!

3 tankar om “>Lite bilder på hur vi bor nu!

  1. >Äntligen får man se hur ni bor som! 🙂 Härliga bilder!! Det där med mackan har man ju varit med om ;P Haha 🙂 Jag och Maja ska funderar på att ta en tur till Umeå i helgen och se Hoffmaestro i samma veva! :DKram på er!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s