>Kreativa matiga Lördag

>

Vi kunde inte sova så länga i morse, vi var vaken strax efter 5, den tiden vi brukar vakna en vanlig vardag. Kunde inte somna om, det bullrade mycket i huset också eftersom Sharon och Craig skulle till Brisbane idag och fixade och donade vid den tiden.

Så, vi klev upp och åt frukost vid 7, tittade på tv och började städa rummet. Tvättade kläder, sängkläder och sedan dammsög vi hela huset.Det var sedan dags för oss att laga piroger och kladdmuffins. Några piroger är färdiga!

Pirogerna blev bra, har inte smakat på dom men det blir nog kanon, degen är gjord på potatis och ingen jäst, blir spännande!
Muffinsarna blir till tisdag, då det är picknick time på jobbet.Vi provsmakade en muffins med glass och lite kolasås, ja de smakade bra i alla fall!

Till middag blev det som Elias har längtat efter och saknat, Lenas currykyckling. Elias lagar currykycklingen tillsammans med LickLick (Lucy)

Elias 🙂

Mumsigt resultat och nu sitter vi och äter mango smoothie. Seriöst, om vi hade jobbat medan de plockade mango på farmen hade jag förätit mig!Smoooooothie! Yammie!

Ojoj, bara mat, bara maaaat!

En tanke på “>Kreativa matiga Lördag

  1. >Om ni visste vad stolta vi är över er!!!!!(NU vet ni snart det;))Ni är så pyssliga och duktiga, lagar riktig mat, den ser så fin och god ut. Jag blev hungrig av att se allt gotti gott. Puss på er!!Från Frösta

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s