>Lördag i Bribane

>Då har jag och Elias nyss kommit hem från en lång dag med shopping och massa gående.
Vi har köpt mycket olika märkeskläder billigt i en jätte stor galleria i Brisbane som heter DFO (Direct Factory Outlet). Det är verkligen stort.
Elias köpte: Rip Curl: Börs (med kapsylöppnare, höhö), shorts Rusty: skärp x2 Dexter: Jeans-
Jag köpte: En mössa, linne, t-shirt, shorts (cykelshorts) ring med en ros på, 2 par Rusty skor, brevpapper, mys sockor som vi ska ge till Sharon och Ronnie.
Det roligaste av allt, det är att jag köpte ett par shorts på en second hand butik som jag ska jobba i och de var det dyraste jag köpte under hela dagen! 😀
Mycket nöjda!

Hann tyvärr inte med IKEA men de finns kvar då vi ska dit nästa gång! :
Ett annat minus med dagen var att Cathay Pacific hade stängt! Bara öppet mån-fre, så vi måste maila dom eller åka ner en fredag. Det står inte ens på hemsidan då de har öppet!

Ska laga mat nu och sedan får vi se vad vi ska göra ikväll, kanske gå ner till det där gratisbadsället och titta ut över vattnet och mysa!

Kramar

4 tankar om “>Lördag i Bribane

  1. >Hur ska ni få hem alla saker som ni handlar 🙂 Hyr ni en container att frakta alllt i!Låter som ni har det bra i alla fall. Nu har vi börjat jobba på med gammstugan – mycket jobb. Nu är båda sovrummen klara och rummet innanför köket är på gång. Ha det så bra. Kram på er båda två! Kerstin, Morbror Per & Sara

    Gilla

  2. >Det var värst vad ni kan shoppa,billigt o. roligt. Tur kanske att ni inte hann med ikea,då skulle ni väl fynda några möbler att bära hem. Ha det så bra och se upp för alla farliga djur,Kram från MaL och resten av fam.

    Gilla

  3. >Ja billigt ar bra! Har nagra klader som vi tog med oss som ar helt nersmutsade och sonder! Maste nya upp lite!haha mobler vet ja inte om vi hade orkat bara pa, en varmkorv och lite knackebrod hare vare gott :)kramar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s