>Resan kan SNART börja…

>

Nu ser vi ett ljus på nedräkningen,
efter att ha jobbat i 5,5 månader!

2
dagar av jobb återstår!

Så här ser de kommande planerna ut:

Måndag 30/8 : Whale watch, åker och tittar på valar utanför Hervey Bay, Jess och Cath kommer att åka med samma tur som vi. Valarna kommer upp till katamaranen och man får se de på väldigt nära håll. oHpppas på det bästa!
Tisdag 31/8 – 1/9: Besöker världens största sand ö utanför Hervey Bay som heter Fraser Island. Där kommer de ta oss runt ön och se bland annat en sjö som heter Lake McKenzie, äter mat där och sover en natt.
Onsdag 2/9: Ronnie och Rob tar oss ner till Brisbane för att tur på DFO (gigantiskt outlet där märkeskläder säljs billigare), sedan tar de oss till Jucy Rentals där vi ska hyra en bil för 12 dagar. Tar oss ut en sväng på IKEA för att ladda på med lite svenks knäckebröd kanske? 😀 Sover en natt i Brisbane och sedan börjar våran resa upp mot Cairns!

Vi har tänkt att filma varje gång vi kör med bilen. Med intervallfilmning. Så den filmar bara en hundradels sekund åt gången men man ser ändå som hur vägen går.(En timmes filmning blir en minut) Ja ni får se då vi kommer hem:D Men tänkt göra det hela vägen till Cairns.

3 tankar om “>Resan kan SNART börja…

  1. >Hejsan!Oh vad härligt för er att äntligen kunna se mer av landet och att ni får semester!!!Det är ni väl värda.Sara började skolan i måndags så nu åker hon buss till och från skolan. Åker vid 7.30 och är hemma vid 14.15. Hon tycker det är roligt. Idag fyller Thomas pojke Ludvig 4 år men vi ska fira honom på lördag. På söndag ska vi fira Momma (70 år i maj) men vi tar det nu när Micke o Tim är hemma. Det blir middag på Varvsberget. Kram Kerstin, Per & Sara

    Gilla

  2. >ÅÅÅåå låter som en fantastisk plan. Ser redan fram emot att få se filmen ni ska göra, låter coolt! Ta väl hand om er och tänk er för, en och två och tre gånger när ni ska ut i trafiken. Låter som en kul ide att åka på Ikea. Ni har ju chokladkakorna som ni brukar köpa och älgar och bilar …….

    Gilla

  3. >Grattis till er semester! Ha det nu skönt på er resa,ta det lugnt efter vägarna. Stanna om chauffören blir trött o.s.v. Ser med spänning fram emot att läsa rese inläggen. Själv ska vi resa till Kramfors på lördag o. närvara vid invigningen av Botniabanan och resecentrum i K-fors.Tal ska hållas av Kungen och han åker med tåget.Underhållning och marknad hela dagen. Ha det så bra Vi hörs MaL o. PaP

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s