>Första dagen med bil

>Första dagen med våran Jucy och börjar i värsta rusningstrafiken i Brisbane. Vi skulle försöka hitta först till Foto Continental som är en stor fotobutik men en ännu större Scrapbooking butik 🙂 det gick förvånansvärt bra att hitta dit trots allt men det var större problem att hitta till IKEA. Efter att svänga hit och dit, in på fel väg och ut ur trafik kaoset tittar vi till vänster och där står det IKEA, våra ögon hade blickarna på alla skyltar så vi såg det inte ens!

”Oh, titta! Vi måste ju ha en sådan. Åh, inlagd sill, köttbullar, lingonsylt…!”
Det slutade med att vi handlade två lingonsyltsburkar, köttbullar, två paket brunsås, två IKEA choklad, Leksands Knäckebröd, två olika mindre runda knäcker, polarkakor och mjukt tunnbröd.
Köpte älgpasta till Ronnie, en kökskniv till Rob, slickepott, ljus och fyra små glasljuslyktor som tack för att vi fått bo där. Redan gett ett fint halsband, ett hjärta på till Ronnie.
Jobbigt att säga hejdå.

Frågade personalen på IKEA och de sa att det var ok att sova på parkeringen, men klockan två på natten kom en valt och bankade. Berättade som det var och vi fick sova vidare 🙂
07.35 bar det iväg. Ett snabb stopp på McDonken för att gå på toan men nu så är vi på vägen, första stoppet är Hervey Bay. Mat och väskhämtning. Ska ätas köttbullar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s