Lite tarvligt

Ja, det har inte varit så bra uppdatering nu de två senaste veckorna.
Skolan har verkligen tagit upp all tid, samt nollningen.
Det har varit bra 2 veckor i alla fall.
Massa nya trevliga människor och vi har kul tillsammans.
Mindre kul är väl KEMI A som jag läser nu på 5 veckor. Vi är på kapitel 8 av 14, hunnit det på en vecka och 2 dagar. Det går verkligen fram i full fart, ungefär ett om dagen! Åh, hoppas jag klarar tentan om 3 veckor! Guuah!

Under nollningen, som de heter, har vi gjort en massvis av saker men tillexempel så har jag varit på 3 sittningar. Prepp-sittning där man lärde sig hur en sittning gick till och så. Naturkatastrofen där vi hade sittning med andra naturprogram t.ex BioGeo, där hade vi temat istid och ja, jag var väl utklädd till snö. I onsdag var det sittning igen, Super-JÄNS hette den och då var det blandade program och sammanlagt var det 120personer. Fin middag och jag hade klänning på mig.
På dagen hade det varit den så kallade Dammplask-tävlingen. Vi hade kommit till final från dagen så på sittningen skulle vi spexa för att vinna och…och VI VANN!
Första gången MHS vinner Dammplasket!
Tävlingarna på dagen bestod av lådbilsrace, dragkamp över dammen, simning efter äpplen i dammen, snurra runt en pinne och kuta m.m!

Massa annat har vi gjort, middag hos våra Phösare (dom i tvåan som tar hand om oss), grillat, lekar, försvunnen general på stan( generaler är dom som går i tvåan som håller i nollnningen, typ ”över” phösarna)

Ikväll väntas tårtbakartävling, ingen aning om hur den ska gå till men det vår vi se! Man skulle ha oömma kläder… hum

Sedan på lördag är det då dags för ”The big thing”, vi blir ETTOR på sittningen som heter Insparken. Längtar, då är jag ingen nolla längre, nollebanden åker av och allvaret börjar! 🙂 Haha.

Okej. lite från mig!
Nu väntar magen på att jag ska laga middag.
Vi hörs, kram! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s