Update

Tror jag klarade omtentan i Kemi.
Står på portalen att kursen är klarad, minns inte min siffra så kan ej titta på resultaten och tentan får hämtas ut i morgon. Hoppas, lättnaden besökte mig ett tag.
Skickat ett mail till min ena lärare i fysiologi angående senaste tentan, hoppas att det går vägen för mig, snälla. Vill EJ sitta och plugga på påsklovet! BLÄ

Det rullar på men renoveringen av badrummet tar tid. Det var fuktskada i golv och vägg så vi hade en brummande fläkt där inne i över en vecka. Nu är den äntligen borttagen och golvet har fixats och golvmattan är lagd. Önskar att det går fort och att badrummet är klart snart!
Tapetseringen och mattläggningen är klar i övriga rum!

Erik var här och hälsade på från onsdag förra veckan till i söndags, kul med besök! Synd bara att de va så rörigt här med tvättmaskin och badrumsskåp i datarummet med mera.

Just nu är skolan ganska kul, vi har två veckor med bara labbar!
I måndags kollade vi EKG, blodtryck vid olika tider och aktiviteter, hörsel och reaktionsförmåga.
Tisdagen blev det fyslabb på iksu, en kille cyklade och skulle matta ut sig, sedan cykla i max tilla han ej orkade mer och efter det 10 min med vila. Det utfördes massa prov var 4de minut och vi skulle kolla hans temperatur! HAHA
Idag så var det blodsockerladd. Jag var en av de fyra försökskaninerna, två skulle äta bara vitt bröd och dricka glukosvatten, (det var jag och Pelle) sedan skulle de andra två äta massa hallon (menar verkligen massa) och vitt bröd. Sedan skulle vi sticka varandra 7 ggr under 180 minuter och notera hur vi kände oss. Jag kan säga att jag var väldigt trött, inte ätit någon frukost utan bara det vi blev tilldelade och sista jag åt var vid 20.00 dagen innan.
Nu förstår man hur viktigt det är med en bra frukost.

Ni får ett litet smakprov på hallens tapeter, tänkte göra före och efter bilder sedan!Image

4 tankar om “Update

  1. Åh, kul med lab! 😀 gjorde vi med en massa de första terminerna, bl.a ekg o glukoslabben var intressanta 🙂 vad läser du för något Anna?

    Gilla

  2. Superbra om du klarat tentan 🙂 håller tummen.Skönt med badrummet klart sen .Längtar att få komma och se hur allt blev ,men det får vi väl ta sen ,om ni har tid.Ha det gött.Kram MaL

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s