Nyårsafton

En liten resumé av år 2012.
Början på 2012 var som en ny start och nya tag. Plugget under våren bestod av fysiologi, kemi, rättsvetenskap och förvaltning. Det var ganska tungt i skolan men jag lyckades ändå.
När sommarlovet närmade sig så hade jag åter igen fått jobb på Metsä vilket kändes bra, ett jobb som jag varit på förr och som jag trivdes på. Skrev sista tentatn på tisdagen och skulle jobba förmiddag dagen efter, det  var lite tungt men.. jag överlevde ju det med. Jobbade väldigt mycket under sommaren men passade på vid lediga tillfällen att fara till stugan.
I stugan fick jag beskedet att sista tentan var klarat och jag kunde ta ett skönt sommarlov med mycket jobb men med hela första skolåret bakom mig, underbart.
Elias jobbade också på Metsä så han fick jag umgås med mycket under sommaren.
För att försöka hinna med så mycket som möjligt under sommaren så försökte jag klämma in de saker jag ville under de få lediga dagarna. Pappa, mamma och jag for till fjällen för att jag hade lust att fjällvandra, Elias och jag reste 5 dagar till Budapest, plockade blåbär, hjortron, gjorde sylt med mera. När tid fanns försökte jag hälsa på svärföräldrarna också.
Skolan skulle börja, jag jobbade till fredag förmiddag, lördagen var det dags att agera general på skolan för de nya studenterna för MHS. 2 fullsprängda veckor med massa aktiviteter, ansvar, liten gnutta stress, bokningar, lite plugg och mycket nytt folk. Roligt men en gnutta krävande.
Under hösten var det dags för ekologi och geologi. En rolig kurs som jag klarade!
Fotade vänner i studion, bakade, sydde, scrapbookade, fixade i lägenheten med mera. Gick på bio med Elias, tränade en hel del med honom med och testade för första gången att spela Squash.(?)
Vid jul, som alltid, mycket stressigt med plugg inför tentan, hinna köpa julklappar och alla event man ska hinna med. Har ännu inte fått reda på den sista tentans resultat som var om hälsoeffekter. (innehållande miljoner olika ämnen)
Kära julafton, sitter med publik och stress-öppnar mina julklappar, äter mig proppmätt och åker till Metsä för att jobba eftermiddag. En jul jag tidigt kommer att glömma, eller? Tur jag har lilla jul så jag får lite julkänsla i alla fall. Jobbar sedan julafton, juldagen och annandagen, åker till Elias familj och där kör vi skoter, hälsar på valpar, kompisar och mår gott.
Nu, här, i soffan, i Arnäsvall, sitter jag, med mina fina föräldrar och mormor&Åke (som jag ringde halv sju och smått övertalade att komma  för att spela sällskapsspel) och ska nog gå till sängs snart, för att kliva upp halv 5 och jobba. Ovanligt lov men ändå helt okej, det är bra att få in en extra slant under studietiden.

För 2013 ska det fixas en burk där jag ska lägga in lappar för händelser under året så man kan läsa i slutet av året och läsa så man minns året som gått.

Nu hoppas jag att alla som är ute och firar tar det lugnt och tar hand om varandra.
Önskar er alla Ett Gott Nytt År!
Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s