Nya resultat

Igår fick vi veta resultatet på Luft och Buller tentan. YESSSSS! jag tyckte det gick dåligt på buller delen men tydligen klarade jag båda delarna! OCH, lyssna (eller läs snarare), jag fick VG!!!! 34,5p av 40p!! (Luftdelen hade jag 24/25)
Nu släppte några kilon från axlarna och jag har hitintills inte behövt göra någon omtenta på andra året! Hur bra är inte det?

Nu måste jag bara ta tag i nästa kurs moment. Ska skriva ett eget arbete, en rapport, om hur fåglar påverkas av vinkraftverk. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska kolla i skillnader mellan skogsparker och kustnära parker eller om jag ska inrikta mig bara på Norges vindkraftpark som ligger i Smöla, och titta på deras studie som gjordes innan och efter byggnationen, på hur havsörnarna där har påverkats ( Smöla klassas som den sämst placerade och ogenomtänkta vinkdraftparken i världen!).
Är bara trött på att läsa vetenskapliga artiklar och föröka hitta något vettigt ur all den engelska texten, men nog ska jag ta mig igenom det med!
Läser högt på engelska för Elias nu och han rättar mig lite nu och då i mina SvengElska uttal!

Ha det gött!

P.s, ”resan” jag, mamma och pappa var på, den var bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s