Min helg – Renovering

Fredagen bestod av trevligt sällskap och konsert. Vi var ett gäng vänner som träffades och gick och såg på Takida och Stiftelsen! Tidig lördagsmorgon begav vi oss in till stan för att lyssna på en expert prata om bin, det var riktigt intressant! Flera timmar satt och och Daniel inspirerade av bin och honungens alla goda effekter. Det kommer bli så troligt att tillverka vår egna honung på gården. 044A7046.JPG

Lördag eftermiddag till tidig kväll renoverade vi på huset. Det går framåt i lagom takt tycker vi. Vi står i ett skede där det mesta som vi kan riva är rivet och byggfirma ska väljas.

044A7056.JPG
En firma kommer nästa vecka och suger ut allt spån och muraren kommer till helgen. Under nästa helg ska vi tillbringa varje dag ute i huset. Det är skönt att hitta på andra saker en helg och få en blandning av renovering och nöjen. Dock känner vi att eftersom vi bara bygger på helgerna vill vi passa på att få så mycket som möjligt gjort då.

044A7070.JPG

Ikväll har vi rundat av med en skön bastu, fotbad, body scrub, hårinpackning, lagat lasagne och fixat några måsten här hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s