Gravid v23

Gravid vecka för vecka

Nu har 57,1% passerat och det är 120 dagar kvar till BF!
(byter egentligen vecka på fredagar men skriver idag (onsdag i vecka 23 (22+5))

Mående:

Jag mår bra! Känner knappt av att jag är gravid. Kroppen känns bra och jag har precis börjat träna igen efter en isittande förkylning. Jag är pigg och har mycket energi vilket känns bra då det är så mycket jag vill göra.

Cravings:
Inga speciella cravings. Under mitt illamående i första trimestern så var clementiner räddningen. Tack och lov för dom! Så fort jag mådde dåligt kunde jag ta en clementin och dämpa illamåendet. Jag äter kvällsmål numer vilket jag jag inte kunde äta under illamåendet. Var inte sugen på te eller något alls egentligen. Åt jag middag, så var jag illamående efter det men jag kunde samtidigt inte inte äta.

Vikt och kropp:

Jag känner mig som en mullig version av mig själva. Det är som att det fluffar åt alla håll. Jag har inte direkt fått någon kula än men magen börjar smått bukta utåt. Sedan ser den olika ut beroende på tid på dygnet. Jag har precis börjat använda gravidbyxor för att slipp att det spänner så mycket precis vid gylfen. Har köpt ett par jeansfärgade, ett par svarta och ett par leggings. SKÖNT. Tanken är att jag ska försöka använda mina vanliga tröjor så gott det går. Får väl se hur det blir när magen är stor.

Har inte vägt mig på länge men vid andra besöket hos BM så hade jag gått upp 2kg vilket var normalt. Nu har mer än halva tiden gått och jag skulle gissa på att jag ligger på ungefär halva vikten som ”man ska gå upp”.

Hormoner: 

Inget speciellt. Aningen mer lättirriterad kanske? Känner inte mig mer blödig eller sentimental (mer än vanligt alltså) och känner inte att min man irriterar mig 😉

Övrigt:

Vi har ganska precis kommit ut officiellt att vi väntar barn. Så därför känns det mer OK att gå runt och se allmänt pösig ut 🙂

 

044A9404.JPG

Min mage v23 (22+2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s