Vecka 24

Gravid vecka för vecka

Nu har 58,9% passerat och det är 115 dagar kvar till BF!
(byter egentligen vecka på fredagar men skriver idag (måndag i vecka 24 (23+3))

Mående:

Jag mår fortfarande bra! Känner mig pigg och alert och har inga krämpor direkt. Jag kan känna att jag är öm i nedre delen av ryggen om jag ligger platt på golvet men det kanke är något annat.

Cravings:
Inga speciella. Jag har under ett tag inte kännt något sötsug men nu har det börjat dyka upp lite. Dock ska jag försöka avstå sötsaker framöver, för bebis och min skull.

Vikt och kropp:

Inte vägt mig något mer, blir säkert vid nästa besök hos BM den 15/1. Jag tror att brösten står för en del av den titala viktuppgången i alla fall, så stora de blivit. Jag har alltid varit nöjd med mina mindre bröst och plattare bröstkorg. Nu upplever jag de enorma. Magen är fortfarande liten, det är klart de syns skillnad på min annars relativt platta mage men den är inte stor om jag jämför med andra förstföderskor.

Hormoner: 

Inget speciellt jag märkt av. Om det ska vara något så har den superemotionella Anna bytts till en mindre emotionell. Inte lika lätt till tårar som normalt.

Övrigt:

Daniel smörjer magen varje kväll och då säter Undi igång. Det kommer rejäla sparkar och Undi kör något marathon under en längre tid innan jag kan somna.

Magen 7/1, V24 (23+3)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s