Vecka 27

Gravid vecka för vecka

Nu har 66,4% passerat och det är 94 dagar kvar till BF!
(byter egentligen vecka på fredagar men skriver idag (måndag i vecka 27 (26+9))

Mående:
Halsbrännan har lugnat sig något och det kommer inte lika ofta nu. Jag mår fortfarande bra och får sova gott, även om jag drömmer mer konstiga drömmar. Känner mig pigg på dagarna, dock inte som det var i början/mitten av andra trimestern.

Cravings:
Inte sugen på någonting alls egentligen. Känner mig otroligt sällan hungrig. Tror jag måste äta ännu mindre portioner också eftersom jag känner mig nästan illamående-mätt efter jag ätit en, för mig, normal portion.

Magen v 27 (26+0)

Vikt och kropp:

Inte vägt mig mer sedan BM. Har fått en liten större kula nu och ibland kan jag känna att det spänner, är hårt i nedre delen av magen. Börjat känna att det liksom är jobbigt att böja mig ner och ta på mig skorna. Det är något i magen som liksom tar stopp tidigare än normalt 😉 Innan Michaelas 30-årsfirande

Hormoner: 

Inget nytt! 🙂

Övrigt:

Undi väljer ofta att sparka på kvällarna och efter vi lagt oss. Det var några dagar då det var väldigt lugnt men nu har den kommit igång igen.
Det pendlar väldigt mycket om vilket kön det kan vara på Undi. Ena stunden tror jag tjej men mest har jag nog trott kille. Vad tror ni?
Så spännande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s