Vecka 28

Hjälp vad tiden går fort!

Gravid vecka för vecka

Nu har 68,4% passerat och det är 89 dagar kvar till BF!
(byter egentligen vecka på fredagar men skriver idag (lördag i vecka 28 (27+1))

Mående:
Jag mår bra! Det flyter på bra tycker jag, halsbrännan kommer inte lika ofta och jag tycker fortfarande att graviditeten känns lugn. Det är klart att jag fortfarande har många tankar i huvudet, hur det kommer gå, hur jag kommer klara förlossningen, efter förlossningen och så vidare. Det vore konstigt, som en kompis sa, om man inte funderar och grubblar över hur allt ska gå.

Cravings:
Nae, ingen speciell craving. Känner mig snarare inte sugen på något alls.  

Vikt och kropp:
Inte vägt mig något mer. Har inte tänkt på vikten så mycket och vill nog inte heller göra det. De som känner mig väl vet att vikt är något jag tycker är superjobbigt. Brukar aldrig väga mig i normala fall heller. Daniel har ingen aning om vad jag väger, jag skriver in det själv i BM´s dator utan att Daniel får se. Kanske låter töntigt i vissa öron men det är så jag vill göra.

Hormoner: 
Idag, just idag, har jag varit lite irriterad. Inget jag skulle göra kändes som det gick min väg. Det toksnöar ute och jag försöker fota, vilket i normala fall inte heller är så lätt, då jag ska försöka fota mig själv. Det är svårt att få till bra bilder med skärpa och propositioner. Det tar tid, och göra det ute när det snöar som de gjort idag, är inte roligt.

Lill-kulan v28 (27+9)

Övrigt:

Jag har börjat känna av ryggen en del. Det är långt ner i ryggen som jag får ont. Värker. Jag har bra ställning på stolen på kontoret och jag tänker verkligen på att dra in naveln när jag står för att inte få för mycket svank. Det är ju dock en del extra vikt fram på magen som ställer till det. Jag får fokusera på mer ryggträning på gymmet.

På tal om träning, jag kör på med spinning, bodybalance och skivstång. Det går bra, jag känner dock att på vissa övningar på skivstången så måste jag pausa så jag kan ta in extra luft. Det är speciellt när jag ska göra övningar med armarna som det kommer, då börjar jag g’spa, vilket är ett tecken på syrebrist. Men pausar jag bara en liten stund så går det bra. Jag lyssnar verkligen på kroppen och gör bara det jag orkar. Det funkar bra! Önska dock att jag tränade mer än vad jag gör idag. Jag har dock väldigt länge känt mig småförkyld med snuva och hängighet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s