Vecka 35!

Gravid vecka för vecka, vecka 35

Nu har 85,3% passerat och det är 41 dagar kvar till BF!
Undi är nu lika stor som en kokosnöt, väger ca 2146g!

Mående:
Det har varit en relativt bra vecka. Jag tänker inte alltid på magen utan kliver upp ur soffan utan en tanke på den. Dock är det de här med trycket mot revbenen. Det tar död på mig. Arbetsdagarna blir otroligt långa när det gör ont 90% av tiden. Försöker ställa mig upp med jämna mellanrum men det kommer så fort jag sätter mig.

Förkylningen har inte blivit bättre, snarare sämre. Vill bli HELT FRISK snart! Sälla!!

Cravings:
Jag känner mig ofta sugen på något kallt. Som kalla vindruvor, kallt vatten, kalla apelsiner (mums), glass är inte heller fel. Dock inte något specifikt jag snöat in på.

Vikt och kropp:
Jag har besökt BM två gånger men inte vägt mig de gångerna. Antingen har hon inte frågat (den nya) då jag förklarade att vikten bla var en jobbig grej. Men jag har vägt mig ändå, det är samma status som förra gången, ingen ökning eller minskning.

Hormoner: 
Senaste BM gick bra, ingen break down då heller (Var i måndags).

Övrigt: 
Det blev ett spännande besök hos BM i måndags. Hon, den nya, hon är verkligen bra på att fråga mig och oss vad vi känner och hur tankar och känslor snurrar. Det känns som en viktig del i den här processen, i alla fall för mig. Hon sa att hon upplevde att jag och Daniel hade väldigt bra kontakt, att vi pratar mycket med varandra. Det stämmer så bra, vi är verkligen en bra kombo. I alla fall, då sa jag apropå inget, att vi inte fått någon ny tid till andning och avslappningskursen. ”Nehe” säger hon, ”det var konstigt. Det går en ikväll!”

Se där, tack. Vi frågade om tid då vi hade ett Byamöte kl 19.00 (nu var klockan 16:10). ”Jo, nu klockan 17 börjar det”. Då hade vi inte hunnit mäta och lyssna på hjärtljud än. Så upp på britsen, mäta, lyssna och sedan rusa ut till bilen för att hinna åka iväg och äta någon mat innan kursen. Kursen drar ut och vi hinner precis (okej, några minuter sent) till Byamötet.

Vi har hela tiden legat precis på den mittersta linjen vad gäller SF-mått. Denna gång avvek vi dock från det. Undi-magen var 1cm större än den mittersta kurvan (tror den skulle ligga på 32cm och Undi-magen var 33cm).
Hjärtljudet var också annorlunda, tidigare har vi legat på 140, 142 och 144. Nu var det nere på 126. Kan det vara en pojke där inne ändå?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s