Långdragna projekt

Jag jobbar på att minska högen med pågående projekt dock är det så lätt att påbörja nya. Det dyker upp nya fina mönster hela tiden och vissa garner ropar högre än andra. Känner ni igen er?

På bilden har jag två långt pågående projekt. De till vänster är en filt som baseras på restgarner från olika projekt. Det är ett projekt som kommer pågå länge, det är jag medveten om. Inget som stressar mig men som jag ändå vet behöver lite uppmärksamhet ibland. Dock ger jag inte de projektet så mycket kärlek. Jag måste bli bättre på att sticka en ruta efter jag slutfört något projekt och har garn över. Det skulle vara så kul att få ihop en färgsprakande filt av restgarner.

Projektet till höger har jag inte visat förr pga av det är lite hemligt. En sjal jag designar, (påbörjade förra våren, oops) men på grund av att jag inte riktigt visste vad nästa steg i sjalen skulle bli så fick den hamna på paus. Nu har jag återupptagit den och stickat två nya partier och skrivit ner det. Snart återstår bara kanten på sjalen så kan den sedan publiceras. Sjalen är stickad med inspiration från bikupan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s