Magnolia Little

Tänk om jag skulle orka sticka en i varje färg? Jag har nämnt de förr, att jag är inte en som stickar samma sak flera gånger men jag får sluta säga så. Nu har jag ändå stickat tre Magnolia. Två tröjor till mig och en kofta till Cornelia. Vart ska detta sluta?

Jag hade väldigt svårt för att bestämma mig för vilka knappar koftan skulle få. Sedan av en slump så såg jag en annan Magnolia Little där hon hade virkat knappar. Jag blev så inspirerad och kände att det ville jag också. Mina virkade knappar ser inte ut som hennes. Jag försökte göra lika utifrån de mönster hon hade följt men de blev för tjocka, tror det berodde på att jag använde bomullsgarn. Det blir som styvare och tjockare.

Magnolia little, mer info om mönstret hittar du här.

Även om knapparna inte blev som hennes så tycker jag att knapparna jag gjorde blev väldigt söta och passar väldigt bra på koftan. De smälter in och matchar ”nupparna” nere på blomman så bra.

För att göra knapparna utgick jag ifrån detta mönster men modifierade en aning (gjorde inte lika många var, inte lika många fasta maskor och hoppade över sista steget). Det kluriga var att få till fem knappar något så när lika stora!

Ha en fin måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s