Ett stort pussel

Jag föll inte för detta mönster på grund av designerns uppstickade Jigshawl puzzle. Den är ganska färgvarierad och lite utanför min smak men när jag såg Saras uppstickade pusselsjal så föll jag totalt. Jag vill ha en lika hennes fast byta ut de rosa mot annan lila eller grön. Som ni många känner till så är ju inte rosa min stora favorit.

Mönstret köpte jag för ett tag sedan men har som inte kommig igång riktigt. För att få en sjal lik Saras vet jag ju att jag måste köpa hem garn. Det strider dock mot det jag primärt jobbar för – att minska på de garnlager jag sitter på. Både oanvända garnhärvor och nystan men även på restgarner. Därför blir den här sjalen i restgarner.

Jag sitckade två rutor i höstas och tyckte, ”skönt, nu är jag igång”. Sedan tog det stopp. Det är svårt att sticka med restgarner. Jag vill så gärna få den neutral och mild men garnerna begränsar mig. Förra veckan gick jag bara till garnkorgen, tog projektet och fortsatte. Jag slutade tänka så mycket och började sticka och jag är så himla glad för det! Den får bli som den blir, just nu är jag bara så himla tillfredsställd med att sticka den, precis vad min mammahjärna behöver efter tidiga morgnar och vakna nätter.

Känner jag för en Sara-inspirerad sjal sen får jag kanske unna mig garn till en sådan ❤

Mönster
Garn
Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s