Bubbel, vänner och stickning

Ni vet när något extremt roligt ska gå av stapeln och du har svårt att vänta på att det ska ske- den känslan hade jag inför stickbubblet i Umeå som var i helgen. Jag har inte varit utan Julia en natt sedan hon föddes och jag har inte varit iväg på så mycket (bara på kvällen då hon lagt sig) så det här kändes både pirrigt och kul!

Jag och 3 av mina ”lokala” stickvänner, Sofie, Sofia och Emilia, var inbjudna till eventet och vi samåkte till lokalen. Där möttes vi av bubbel och andra förväntansfulla stickare. Kalaset höll till i en mysig lokal centralt i Umeå. När vi intog ett bord så fanns det goodiebags på varje plats. Dessa goodibags innehöll så mycket mer än vi kunnat föreställa oss. Sax, markörer, garner, ”märken”, mönster med mera. Vilken trevlig överraskning! Vi skulle hålla hårt i vår goodiebag då det fanns ett nummer under varje som var en lott till ett stort lotteri (tyvärr vann jag inget av de grymt fina vinsterna men Sofie vann 2 härvor). Jag lovar, jag är inte bitter, fina Caroline gav mig en regnbågsmarkör som tröst :).

Oj så vi åt god mat, prata mycket handarbete, smuttade bubbel och handlade garn. För både Limmo design och Libbsticka garn fanns på plats och jag spontanköpte garn av Limmo för att göra en Verticus United. Helt spontant, hjälp! Det är inte likt mig. Lade upp den på en gång och växlade att sticka på den, Cornleias klänning och på Novice Cardigan.

Ioelora var också där och jag föll för hennes fina växtfärgade sjalar. Jag kunde inte motstå att köpa en och jag tror att det kommer sitta så fint runt halsen nu under våren till min vårjacka. Får ta ett kort på den inom kort och visa!

Stort och varmt tack till alla som var med! Det var med leende på läpparna osm jag och Sofie somnade på hotellet den kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s