Vildmarksbarn

Gånger tre. Nu har jag stickat samma mönster tre gånger, det händer inte ofta att jag stickar samma mönster mer än en gång. Det började med Cornelias tröja som hon fick i storlek 2år, vintern innan hon skulle fylla 2år. Då var den tröjan lite stor men det kändes bra, för då skulle hon kunna ha den ett tag till framöver. Hon verkligen älskar sina stickade plagg hon får av mig och hon har använt denna en hel del. När någon kommenterar den säger hon alltid nöjt ”Den har min mamma stickat” och mitt hjärta blir alldeles varmt.

Sedan ganska så akut stickade jag en tröja till ett födelsedagsbarn. Nu fick den bli i gröna färger och jag måste säga det, att jag är sjukt nöjd med den kombinationen Den blev också väldigt uppskattad av föräldrarna och det är det som gör hela arbetet värt varenda lilla maska.

Nu var det då dags att lillasyster också skulle få en och jag kunde inte låta bli att göra en i samma färger som till Cornelia. Julias är stickat i storlek ett år och det här är ett snabbt projekt som bara händer.

Vet ni vad? Nu är jag sugen på en egen tröja och kanske att Daniel också ska få en. Eller inte. Han är väldigt sticksig-känslig och han skulle nog inte kunna bära den om jag inte gör i det allra mjukaste och o-ulligaste garn som finns. De här är stickade i Drops Karisma. Perfekt att slänga in i maskinen om barnen sölat på dom.
Om jag gör en till mig, ska de då vara i samma färg tro? 🙂

2 tankar om “Vildmarksbarn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s