Norstickans stickevent i Övik

Under pandemin hittade vi andra sätt att träffas. Det har varit stickcafé på sin egna kammare men tillsammans tack vare internet. Vi har fortfarande kunnat dela inspiration och kunskap via olika sociala medier. Dock går det inte att komma ifrån att fysiska träffar är något extra. Vi äter samma saker, vi ser varandra i ögonen när vi pratar men roligast av allt – vi kan klämma på varandras projekt! Det går inte att komma ifrån att det ändå är det allra bästa.

Eventet drog igång klockan 11.00 och slutade 18.00. Hela 7 timmar med massa stickning, garn, surr, kärlek inspiration och mycket mer, så roligt! Vi fick god soppa med massa smaskiga tillbehör, bröd och ännu mera bröd. Sedan serverades det gofika med många olika kakor och bakelser.

Anna från Kartfabriken, Hanna från Libbsticka garn och Perssons garn från Umeå var på plats. Annas markörer med kartbilder, djurmotiv, trafikmärken mm är så välgjorda och fina. Vilket jobb hon lägger ner för varje markör!

Snälla rara Hanna gav mig de tre färgade nystanen, jag blev så himla glad och känner mig lycklig att ha så fina människor omkring mig. Jag har länge sneglat på hennes garner men aldrig slagit till förrän nu. Så förutom de fina jag fick så köpte jag de två ofärgade till vänster. Kanske att sjalarna blir en sjal, Skogsfrun, men de återstår att se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s